Ελληνικός Αριθμός:
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ειδική Προσφορά - Προϊόντα Καλύτερη Τιμή
Ειδική Προσφορά - Προϊόντα
Καλύτερη Τιμή

Ειδική Προσφορά Cialis Original
Άμεση Αγορά
Συνολικό Ποσό € 0.00
Η Παραγγελία Σας 0 αντικείμενα
Συνολικό Ποσό
€ 0.00
Η Παραγγελία Σας
0 items

Ολοκλήρωση

Όσα πρέπει να ξέρετε για τον μέσο όρο και τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης

Αν μέχρι πρότινος η σεξουαλική διάρκεια ανήκε στα αμιγώς προσωπικά και υποκειμενικά θέματά σας, άμεσα εξαρτώμενο κομμάτι από τις ατομικές προτιμήσεις, τις συνθήκες, τα δεδομένα αλλάζουν καθώς νέες στατιστικές αποδεικνύουν πως όσο διαφορετικοί κι αν παρουσιάζονται οι άνθρωποι, διατηρούν κάποια ίδια στοιχεία σε σχέση με όσα τους ικανοποιούν και τους θέλγουν στη συντροφική κλίνη (ή αλλού). 

Το μεγάλο ερώτημα για το πόσο διαρκεί η σεξουαλική πράξη 

Μια ερώτηση που σπαζοκεφαλιάζει και διχάζει αρκετά δεν αφορά σε άλλο από την ιδανική μέση διάρκεια μιας γεμάτης και επαρκούς σεξουαλικής συνεύρεσης που ικανοποιεί αμφότερους τους συμπράττοντες.  Στο μικροσκόπιο μπαίνει, λοιπόν, η ερώτηση για το πόσο διαρκεί η σεξουαλική πράξη. Καθώς τα χρόνια πέρασαν, οι άνθρωποι απελευθερώθηκαν από τις περιοριστικές πεποιθήσεις τους και τα... στόματα άνοιξαν.

Το φεμινιστικό κίνημα οδήγησε πολύ στη σεξουαλική ανεξαρτητοποίηση και απενοχοποίηση, έτσι ώστε και οι γυναίκες, που μέχρι πρότινος δεν είχαν ιδιαίτερα δικαιώματα στο τι συμβαίνει στο σώμα τους και πόσο διαρκεί το σεξ, άρχισαν ελεύθερα να εκφράζονται. Ακόμα, όμως, και ανεξάρτητα από την πλήρωση του συντρόφου, και η ιδίαν αυτοπραγμάτωση μέσα από μια επιτυχημένη συνουσία κομίζει το δικό της περιεχόμενο. 

Σχετικό Αρθρο: Παραγγελία σε αυθεντικά Kamagra 100mg χάπια χωρίς συνταγή στην Ελλάδα

Αυτό που ικανοποιεί εμάς, δεν είναι πάντα σίγουρο πως ανταποκρίνεται στα θέλω και στη βούληση των άλλων, καθώς η ισχύουσα αλήθεια είναι πως η σύγκλιση πάνω σε αυτό το θέμα είναι ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητα μιας σχέσης.

Ψάχνοντας την ιδανική μέση διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης

Η απάντηση για τη μέση διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης καθορίζεται ως η συνισταμένη πολλών συνιστωσών, όπως τών ειδών του σεξ που επιχειρούνται, της οπτικής αυτού που κρίνει, αλλά και των προσωπικών αλλά και κοινωνικών προσδοκιών που δομούν τις σχέσεις μας. Οι περισσότερες έρευνες στηρίζονται σε έμφυλες στερεοτυπίες, επεκτείνοντας εσφαλμένα τα πορίσματά τους από τις ετεροφυλικές και στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Η μέση διάρκεια πάντως δίνει την εικόνα να παγιώνεται στα 5 με 10 λεπτά, από 2'-5' που λογιζόταν τη δεκαετία του 1970.

Σε ό,τι αφορά τις κολπικές εισχωρήσεις, ευρεία μερίδα ατόμων προσανατολίζονται σε μια συνολική διάρκεια, περιλαμβανομένων των προκαταρκτικών, που δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά, ενώ υπολογίζοντας καθαρά την πράξη από την αρχή μέχρι την εκσπερμάτιση, αυτό το διάστημα δεν εκτείνεται πέραν των 7'-13' λεπτών.

Ο μέσος όρος της σεξουαλικής επαφής δεν είναι ό,τι φαντάζεστε

Αυτό που, ίσως, εκπλήσσει ωστόσο είναι η εκπεφρασμένη επιθυμία των γυναικών να μην κρατά το σεξ υπερβολικά πολύ ή να μην είναι συνεχόμενο. Σε αντίθεση με όσα βλέπουμε στον κινηματογράφο, ο μέσος όρος σεξουαλικής επαφής κι οι μαραθώνιες ή ημερήσιες ερωτικές περιπτύξεις, δεν είναι η άκριτη φαντασίωση επαφής στην εκτός σινεμά ζωή. Αντιμετρώντας το παραπάνω, η εκβιασμένη καθημερινή συνεύρεση αποθαρρύνει το γυναικείο φύλο σταδιακά καταλήγοντας να χάνει το ενδιαφέρον του και να συμμετέχει όλο και πιο παθητικά. 

Σχετικό Αρθρο: Αγορά γενόσημα Levitra:10,40,60mg χωρίς συνταγή, διαδικτυακό φαρμακείο Ελλάδα

Κάτι που δεν είναι εφαρμοστέο στο προηγούμενο των διειδύσεων διάτημα, αφού σε ό,τι προηγείται της εκσπερμάτισης, οι γυναίκες επιθυμούν την επιμήκυνσή του κατά μερικά λεπτά περισσότερο. Οι άνδρες από την άλλη, συνεχίζουν να συμπεριφέρονται ενοχικά απέναντι στη συνολική ώρα που διαρκούν, πιστεύοντας πως η ποσότητα του χρόνου δίνει το εξτρα παραπάνω στα ηδυπαθή συναισθήματα των ταιριών τους.

Απαντώντας στο κρίσιμο ερώτημα «πώς να κρατάω περισσότερο στο κρεβάτι»

Καταξιωμένοι σεξολόγοι δημοσιεύουν πως υλοποιώντας δύο τρεις συνήθειες και εγκαινιάζοντας νέες συμπεριφορές, μπορούν να επιμηκύνουν τη διάρκεια του σεξ. Η ολιγοήμερη εσκεμμένη αποχή εμπεριστατωμένα δεν βελτιώνει την κατάσταση. Στον αντίποδα, το συστηματικό και ανά τακτά χρονικά διαστήματα σεξ, με μόνιμο σύντροφο και σε ρουτινιάρικες συνθήκες, μπορεί να παρατείνει τη διάρκειά του, καθώς ο εγκέφαλος έχει εξοικειωθεί με τα εν λόγω ερεθίσματα, ξέρει τι να περιμένει και δεν επισπεύδει την έκκριση ορμονών. Ανασυνθέτοντας αυτή τη συμβουλή, δεν προτρέπεται φυσικά η καθιέρωση μιας τυπολατρείας που θα τηρείτε με ευλαβική προσήλωση. Σεξ χωρίς φαντασία δεν υπάρχει, όσο πολύ κι αν διαρκεί εξάλλου.

Ένας ακόμα τρόπος είναι να προσθέσετε λεπτά στη διάρκεια των προκαταρτικών, εστιάζοντας την αφοσιώσή σας αποκλειστικά στους συντρόφους σας. Δεν είναι λίγοι αυτοί, μάλιστα, που επιλέγουν να φέρουν πρώτα την τους άλλους σε οργασμό και μετά να προχωρήσουν σε κανονική διείσδυση. Κάτι που, ωστόσο, ενέχει το ρίσκο το σεξουαλικό σας ταίρι να αδιαφορήσει για τις δικές σας κορυφώσεις, αφού θα διέρχεται τη φάση της ηρεμίας μετά την κορύφωσή του.

Η απόκριση, λοιπόν, στη δημοφιλέστατη στο ίντερνετ ερώτηση «πώς να κρατάω περισσότερο στο κρεβάτι» δεν μπορεί σίγουρα να απαντηθεί από αποσπασματικές έρευνες. Συνθέτει ζήτημα που επιλύεται πάντα μετά από τη χωρίς αναστολές επικοινωνία των συντρόφων, που χρωστούν να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να μοιραστούν με ειλικρίνεια και ευθύτητα τις σκέψεις τους σχετικά με το τι είναι αυτό που πραγματικά περιμένουν ή τους ενοχλεί όταν ξαπλώνουν στο κρεβάτι για να κάνουν έρωτα.