Ελληνικός Αριθμός:
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ειδική Προσφορά - Προϊόντα Καλύτερη Τιμή
Ειδική Προσφορά - Προϊόντα
Καλύτερη Τιμή

Ειδική Προσφορά Cialis Original
Άμεση Αγορά
Συνολικό Ποσό € 0.00
Η Παραγγελία Σας 0 αντικείμενα
Συνολικό Ποσό
€ 0.00
Η Παραγγελία Σας
0 items

Ολοκλήρωση

Αποστολή και Παράδοση Παραγγελιών

Βάζουμε τα δυνατά μας έτσι ώστε οι παραγγελίες σας να φεύγουν από εμάς μέσα σε λίγες ημέρες από τότε που θα τις πραγματοποιήσετε. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει τόσο για την ποσότητα όσο και για το είδος των χαπιών. Στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στις πιο σημαντικές ερωτήσεις που αφορούν τις αποστολές των φαρμάκων αλλά και το πότε θα τα παραλάβετε.

Κατάσταση Παραγγελίας

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, και αφού αυτή αποσταλεί θα σας έρθει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού κειμένου στην διεύθυνση email που έχει υποδηλώσει για την επικοινωνία μας, το οποίο θα αναφέρει την ακριβή ημερομηνία αποστολής του δέματός σας καθώς και έναν μοναδικό κωδικό με τον οποίο θα μπορείτε να την αναζητήσετε στην ιστοσελίδα της εκάστοτε εταιρείας μεταφορών.

Μπορείτε επίσης να δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας, αφού πρώτα εισάγετε τον αριθμό της παραγγελίας και στη συνέχεια το email σας.

Πότε θα φτάσει το δέμα μου;

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το που μένετε. Όπως είναι λογικό, εάν μένετε σε κάποια μεγάλη πόλη το πακέτο θα θα έρθει γρηγορότερα από ότι εάν είστε σε ένα νησί και ειδικά αν είναι απομακρυσμένο και η πρόσβαση σε αυτό είναι δύσκολη. Συνήθως χρειάζονται 7-21 ημέρες (Standard delivery) ή 5-7 ημέρες (Εxpress delivery) για να φτάσει η παραγγελία σε εσάς, αυτό όμως είναι απλά ενδεικτικό.

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες τοπικές υπηρεσίες μεταφορών και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας. Από την Κρήτη έως τον Έβρο δεν υπάρχει κάποια περιοχή που να μην μπορούμε να σας στείλουμε όσα επιθυμείτε.

Μεταφορικά Έξοδα

Πολλοί σίγουρα θα αναρωτιέστε πόσο θα σας κοστίσει η αποστολή των σκευασμάτων που θα πάρετε από εμάς. Αυτό σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από το ύψος και το πλήθος των σκευασμάτων που θα επιλέξετε αλλά και από τις χρεώσεις των τοπικών εταιρειών μεταφοράς. Για όλες τις αγορές άνω των 200€ δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά καθώς είναι δωρεάν.

Σε κάθε περίπτωση αναλυτικές πληροφορίες για το πόσο θα σας στοιχίσει αυτή η υπηρεσία θα βρείτε στην σελίδα πληρωμής, αφού δηλαδή έχετε βάλει στο αγοραστικό σας καλάθι τα πράγματα που επιθυμείτε.

Κάτι ακόμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι δεν είναι δυνατό να γίνουν εκπτώσεις στη χρέωση της μεταφοράς γιατί αυτό δεν εξαρτάται από εμάς αλλά από την κούριερ.

Επιστροφές

Το κατάστημά μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από λύσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και με σιγουριά μπορούμε να σας πούμε ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι αφού θα δείτε αισθητή διαφορά στις επιδόσεις σας στο κρεβάτι. Εάν έχετε οποιοδήποτε σχόλιο για τα προϊόντα μας, θα χαρούμε να σας ακούσουμε. Τα σχόλιά σας μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι. Να έχετε υπόψιν σας ότι για τα μέγιστα αποτελέσματα θα πρέπει να διαβάσετε, κατανοήσετε και ακολουθήσετε επακριβώς τις οδηγίες χρήσης που περιέχονται.

Στην απίθανη περίπτωση που η παραγγελία σας αργήσει υπερβολικά να φτάσει, (αφήστε να περάσει ένα ικανοποιητικό διάστημα, όπως για παράδειγμα 25-27 εργάσιμες ημέρες), σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής μας προκειμένου να εξετάσουμε το ζήτημα και να ανιχνεύσουμε το που βρίσκεται. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και η παραγγελία σας δεν παραδοθεί ποτέ θα λάβετε πίσω στην κάρτα σας το συνολικό ποσό που πληρώσατε.

Ολοκληρώνοντας, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι για ευνόητους λόγους δεν είναι δυνατό να δεχτούμε πίσω φάρμακα τα οποία έχετε ανοίξει και χρησιμοποιήσει. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τις συνθήκες φύλαξής τους και αν έχετε ακολουθήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την αποθήκευσή τους αλλά και για τη σωστή χρήση τους.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε περαιτέρω απορίες και ερωτήσεις για το θέμα αυτό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα έλθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας. Για την πιο άμεση και γρήγορη επίλυση των ερωτημάτων σας, θα θέλαμε να μας αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το email που χρησιμοποιήσατε για την παραγγελία.