Ελληνικός Αριθμός:
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ειδική Προσφορά - Προϊόντα Καλύτερη Τιμή
Ειδική Προσφορά - Προϊόντα
Καλύτερη Τιμή

Ειδική Προσφορά Cialis Original
Άμεση Αγορά
Συνολικό Ποσό € 0.00
Η Παραγγελία Σας 0 αντικείμενα
Συνολικό Ποσό
€ 0.00
Η Παραγγελία Σας
0 items

Ολοκλήρωση

Συχνές Ερωτήσεις

Σε αυτή τη σελίδα έχουμε φτιάξει μία λίστα από τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις που δεχόμαστε συχνά από τους πελάτες μας. Παρακαλούμε να τις διαβάσετε προτού επικοινωνήσετε μαζί μας καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε λύση εδώ, χωρίς να περιμένετε τη δική μας ανταπόκριση. Εάν η ερώτησή σας δεν βρίσκεται παρακάτω, αποστείλατε ένα email.

Ποιο χάπι είναι καλύτερο για μένα;

Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το κρίνουμε έτσι αυθαίρετα χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς το πρόβλημά σας, τις ανάγκες σας και το αν αντιμετωπίζετε κάποιο άλλο θέμα υγείας. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι σε κάθε σελίδα θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας για να λάβετε την πιο σωστή απόφαση. Εάν χρειάζεστε κάποια ακόμα διευκρίνηση για ένα προϊόν θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Τι γίνεται με τα δεδομένα μου;

Σεβόμαστε σε απόλυτο βαθμό τα δεδομένά σας και φροντίζουμε να τα κρατάμε ασφαλή. Για αυτό το λόγο έχουμε σχεδιάσει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον πληρωμών και φροντίζουμε ώστε τα δεδομένα σας να μην διαρρεύσουν. Ακολουθούμε ρητά τη νομοθεσία για τη διατήρηση των προσωπικών πληροφοριών, οπότε μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας άφοβα.

Γιατί να παραγγείλω από εσάς;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να προτιμήσετε το δικό μας κατάστημα για τις αγορές σας. Ο πιο σημαντικός είναι ότι σεβόμαστε το απόρρητό σας και έχουμε μια μακροχρόνια παρουσία στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, συνεπώς είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τόσο καλές και ανταγωνιστικές τιμές όσο και το καλύτερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης. Ψωνίστε άφοβα λοιπόν!

Είναι αυθεντικά τα χάπια σας;

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε αυθεντικά αλλά και μη χάπια. Θεωρούμε ότι και οι 2 κατηγορίες χαπιών είναι εξίσου ευεργετικές και το αφήνουμε πάνω σας για να αποφασίσετε. Σε κάθε περίπτωση εάν τα σκευάσματα δεν είναι τα αυθεντικό θα υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά τόσο στον τίτλο όσο και στην περιγραφή του προϊόντος. Αυτό που μπορούμε να σας εγγυηθούμε είναι ότι θα σας στείλουμε αυτό ακριβώς που θα παραγγείλετε.

Τι είναι τα γενόσημα; Είναι καλά;

Έτσι ονομάζονται τα φάρμακα τα οποία περιλαμβάνουν το ίδιο κύριο συστατικό όπως τα άλλα «Αυθεντικά» δισκία, τα ίδια βασικά συστατικά και το κυριότερο είναι το ίδιο αποτελεσματικά. Συνήθως έχουν χαμηλότερη τιμή, κάτι που είναι συμφέρον για εσάς. Δεν θα πρέπει να υπάρχει προκατάληψη απέναντι σε αυτά τα φάρμακα και μπορείτε να τα επιλέξετε χωρίς φόβο. Απλά έχει λήξει η αρχική πατέντα της εταιρίας που τα εφηύρε και κάποια άλλη μάρκα τα έχει δημιουργήσει.

Γιατί έχετε τόσο χαμηλές τιμές;

Ένα από τα πλεονεκτήματα της εταιρίας μας είναι ότι διαθέτουμε ανταγωνιστικές τιμές που πολλές άλλες εταιρείες θα ζήλευαν. Είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό, λόγω των ιδιαίτερων συμφωνιών που έχουν συνάψει με τους προμηθευτές μας. Αλλά και γιατί είμαστε ένα αμιγώς διαδικτυακό κατάστημα με έδρα το εξωτερικό.

Μπορώ να επιλέξω πότε θέλω να γίνει η παράδοση;

Δυστυχώς αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να ορίσουμε εμείς ή εσείς κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Αυτό που μπορείτε να δείτε και να κάνετε είναι να παρακολουθείτε την πορεία της αποστολής της παραγγελίας σας και όταν δείτε ότι έχει φτάσει στη χώρα σας, να επικοινωνήσετε με το τοπικό κατάστημα που σας εξυπηρετεί και να προγραμματίσετε το πότε θα σας παραδοθεί το δέμα. Εμείς, όμως, δεν φέρουμε κάποια ευθύνη για αυτό και δεν μπορούμε με κανένα μέσο να επηρεάσουμε την ώρα παράδοσης.

Μπορώ να παραγγείλω τώρα αλλά να πληρώσω άλλη στιγμή;

Ο μόνος αποδεκτός τρόπος για να θέσετε την παραγγελία σας είναι η χρήση μιας έγκυρης πιστωτικής κάρτας με επαρκές πιστωτικό όριο. Δεν είναι εφικτές οι δόσεις ούτε κάποια άλλη μέθοδος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την τράπεζα που συνεργάζεστε προκειμένου να σας δώσουν περαιτέρω πληροφορίες για το πως γίνετε η χρέωση τους, και πότε πρέπει να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας. Δεν είναι κάτι που εμείς μπορούμε να επηρεάσουμε και δεν παρέχουμε άτοκες δόσεις.

Μπορώ να επισκεφτώ το φυσικό σας κατάστημα για αγορές;

Όπως θα έχετε διαβάσει και σε άλλα σημεία της ιστοσελίδας μας, δεν διαθέτουμε φυσικό κατάστημα. Τα γραφεία της επιχείρησής μας είναι στο εξωτερικό, από όπου αποστέλλονται οι παραγγελίες σας και μπορείτε να κάνετε αγορές μόνο μέσω του ιστοτόπού μας. Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες τη μέρα και επτά ημέρες την εβδομάδα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ποιο είναι το μεταφορικό κόστος;

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που διαμορφώνουν το κόστος μεταφοράς και κατ’επέκταση το συνολικό ποσό που καλείστε να καταβάλετε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Αυτό σχετίζεται με την περιοχή στην οποία επιθυμείτε να γίνει η αποστολή. Το ακριβές αντίτιμο θα αναγράφεται στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας παραγγελιοληψίας και θα υπάρχει αναλυτική αναφορά για το όσο κοστίζει κάθε πράγμα.

Πόσο σύντομα θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το ακριβές χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να παρέλθει προκειμένου να λάβετε την παραγγελία σας. Το σύνηθες διάστημα είναι 15-20 ημέρες (σε περίπτωση αργιών και εορτών ίσως υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση λόγω φόρτου εργασίας των υπηρεσιών μεταφοράς). Θα μπορείτε όμως να βλέπετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας μέσα από τις ειδικές πληροφορίες που θα σας στείλουμε.

Πώς μπορώ να ξέρω που είναι τα πράγματα που πήρα;

Είναι πάρα πολύ απλό. Σύντομα μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email με τον κωδικό ανίχνευσης της παραγγελίας σας. Τοποθετώντας αυτόν τον κωδικό στο σάιτ της εταιρείας μεταφορών θα μπορείτε να δείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκονται. Για οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με την ακριβή ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην εκάστοτε εταιρεία μεταφορών. Εάν, όμως, περάσει υπερβολικά μεγάλο διάστημα και δεν έχετε παραλάβει αυτά που παραγγείλατε, επικοινωνήστε μαζί μας γραπτώς.

Πώς χρησιμοποιώ τα φίλτρα αναζήτησης;

Οι επιλογές φίλτρων υπάρχουν στην ιστοσελίδα μα προκειμένου να σας βοηθήσουν να βρείτε πιο γρήγορα αυτό που αναζητάτε με βάση κάποια ουσιαστικά χαρακτηριστικά που έχουν τα σκευάσματά που είναι διαθέσιμα. Κάνοντας κλικ πάνω στο κάθε φίλτρο, οι επιλογές που εμφανίζονται θα είναι ολοένα και λιγότερες και πιο συγκεκριμένες, βοηθώντας σας έτσι να βρείτε το ιδανικό για εσάς.

Μπορώ να επιστρέψω το προϊόν εάν άλλαξα γνώμη;

Όπως ισχύει σε άλλα φαρμακεία και όπως μπορείτε να αντιληφθείτε δεν μπορούμε να δεχτούμε πίσω φάρμακα που έχετε ήδη παραλάβει. Δεν θα μπορούμε ποτέ να γνωρίζουμε τί χρήση έχετε κάνει, ούτε σε τι κατάσταση τα έχετε διατηρήσει. Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα και είμαστε αδιάλλακτοι.

Αυτό που μπορείτε όμως να κάνετε, είναι να ακυρώσετε την παραγγελία σας προτού αυτή αποσταλεί. Δηλαδή εάν αλλάξετε γνώμη μετά που θέσατε την παραγγελία, μπορείτε να μας στείλετε ένα γραπτό ηλεκτρονικό μήνυμα και να ακυρώσετε την παραγγελία σας. Τότε θα σας επιστραφούν τα χρήματα στο ακέραιο.

Η παραγγελία που παρέλαβα δεν είναι σωστή. Τι να κάνω;

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε όλες οι παραγγελίες να διεκπεραιώνονται στην ώρα τους και ορθά. Καθώς, όμως, είμαστε άνθρωποι, μπορεί να γίνει κάποιο λάθος κατά την αποστολή. Εάν διαπιστώσετε ότι παραλάβατε λάθος προϊόν ή αν κάτι δεν μοιάζει σωστό, ελάτε σε επαφή μαζί μας, ιδανικά μαζί με κάποιες φωτογραφίες από αυτό που παραλάβατε και τον αριθμό της παραγγελίας σας, και θα ελέγξουμε το θέμα εις βάθος. Εάν κάτι τέτοιο συμβεί σας απολογούμαστε προκαταβολικά και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επανορθώσουμε.

Θεωρούμε ότι τα παραπάνω συνοψίζουν με τον καλύτερο τρόπο τις πιο βασικές και ουσιαστικές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε αναφορικά με την αγορά από το ηλεκτρονικό μας μαγαζί. Σας ευχόμαστε εποικοδομητική περιήγηση και να βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει και εξυπηρετεί.